The Beneficial Elementary Principles in Tawhīd, Fiqh & ʿAqīdah | Android App

بسم الله الرحمن الرحيم

الحمد لله الذي بنعمته تتم الصالحات. الحمد لله قد جعلت هناك في جوجل بلاي تطبيق خاص وكنز ثمين لطلبة العلم وهو الكتاب المشهور المفيد “المبادئ المفيدة في التوحيد والفقه والعقيدة” المؤلف: الشيخ العلامة الناصح الأمين يحيى بن علي الحجوري حفظه الله.

📔حمل التطبيق من جوجل بلاي من هنا رابط:-

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sed.al_mabadi_ul_mufeedah

With the help of Allāh, The beneficial famous book, “The Beneficial Elementary Principles on the subjects of Tawheed, Fiqh and Aqeedah” (Al-Mabādi-ul-Mufīdah fī at-Tawhīd wal-Fiqh wal-Aqīdah) is now available as an Android app.
Author: The Noble Scholar,The Sincere Advisor, Yaḥya bin ʿAlī al-Ḥajūrī حفظه الله

Download it from the link given above.

والحمد لله رب العالمين